LNAU award aНа по­чат­ку бе­рез­ня до Львівсь­ко­го національ­но­го аг­рарно­го універ­си­тету завіта­ли пре­зидент Львівсь­ко­го об­ласно­го спор­тивно­го то­варист­ва «Гарт» Бог­дан Юх­ниць­кий та провідний спеціаліст Львівсь­ко­го об­ласно­го відділен­ня Коміте­ту з фізич­но­го ви­хован­ня та спор­ту Міністерс­тва освіти і на­уки Ук­раїни, ви­конав­чий сек­ре­тар ЛОО СТС «Гарт» На­талія Сли­мак, щоб привіта­ти працівників і керівницт­во ви­шу із ви­соким до­сяг­ненням – пер­шим місцем у ІІ-й групі у за­галь­но­му заліку «Універсіади Львівщи­ни-2016».

У при­сут­ності вик­ла­дачів ка­фед­ри фізич­но­го ви­хован­ня та сту­дентів-спорт­сменів універ­си­тету Бог­дан Юх­ниць­кий привітав з пе­ремо­гою, вру­чив рек­то­рові Львівсь­ко­го національ­но­го аг­рарно­го універ­си­тету, ака­деміку НА­АНУ Во­лоди­миру Снітинсь­ко­му ку­бок за пер­ше місце (ІІ гру­па) у комп­лек­сно­му заліку «Універсіади Львівщи­ни-2016», а та­кож по­дяку «За спри­ян­ня роз­витку спор­ту се­ред сту­дентсь­кої мо­лоді». У своєму звер­ненні до при­сутніх Б. Юх­ниць­кий по­бажав по­даль­шо­го роз­витку фізич­ної куль­ту­ри універ­си­тету та успішних вис­тупів сту­дентів не ли­ше в об­ласних, а й в Все­ук­раїнсь­ких та міжна­род­них зма­ган­нях.

Во­лоди­мир Снітинсь­кий вис­ло­вив щи­ру по­дяку сту­ден­там-спорт­сме­нам за успішні вис­ту­пи на зма­ган­нях та прим­но­жен­ня спор­тивних тра­дицій універ­си­тету.

Пе­реможців та­кож привіта­ли го­лова пер­винної профспілко­вої ор­ганізації сту­дентів та аспірантів ЛНАУ Олег Анд­рушків та завіду­вач ка­фед­ри фізич­но­го ви­хован­ня Андрій Шан­дор.

За­лишаєть­ся сподіва­тися, що сту­ден­ти-аг­рарії успішно предс­тав­ля­тимуть Львівщи­ну на цьогорічних все­ук­раїнсь­ких стар­тах.

Львівсь­ке об­ласне відділен­ня Коміте­ту з фізич­но­го ви­хован­ня та спор­ту МОН Ук­раїни