Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєно Заліско Оксані Климентіївні Ука­зом Пре­зиден­та Ук­раїни П. По­рошен­ка № 56/2017 дер­жавни­ми на­горо­дами Ук­раїни за знач­ний осо­бис­тий вне­сок у соціаль­но-еко­номічний, на­уко­во-технічний, куль­тур­но-освітній роз­ви­ток Ук­раїнсь­кої дер­жа­ви, зраз­ко­ве ви­конан­ня служ­бо­вого обов’яз­ку та ба­гаторічну сумлінну пра­цю відзна­чено ве­лику гру­пу жінок, з поміж яких і двоє предс­тав­ниць сфе­ри фізич­ної куль­ту­ри та спор­ту Львівщи­ни.

По­чес­не зван­ня «Зас­лу­жений працівник фізич­ної куль­ту­ри і спор­ту Ук­раїни» прис­воєно Заліско Ок­сані Кли­ментіївні – стар­шо­му вик­ла­дачеві ка­фед­ри фізич­но­го ви­хован­ня Національ­но­го універ­си­тету «Львівсь­ка політехніка».

Окрім вик­ла­дан­ня у Львівській політехніці, Ок­са­на Заліско і далі ак­тивно зай­маєть­ся спор­том. 22 трав­ня 2016 ро­ку у м. Конс­танцін-Єзьор­на (Поль­ща) у відкри­тому Куб­ку Польщі з нор­дичної ходь­би з пал­ка­ми Заліско Ок­са­на, яка по­дола­ла дис­танцію 5 км з ре­зуль­та­том 32:50 ви­боро­ла третє місце се­ред жінок в аб­со­люті та пер­ше місце у віковій ка­тегорії 60-65р. У 2015 році у м. Кол­бу­шова (Поль­ща) під час відкри­того чемпіона­ту Польщі та Євро­пи (Pu­char Pols­ki / Pu­char Euro­py Nor­dic Wal­king 2015) з нор­дичної ходь­би з па­лиця­ми Ок­са­на Заліско по­дола­ла дис­танцію 5 км з ре­зуль­та­том 33:41 й ви­боро­ла пер­ше місце се­ред жінок в аб­со­лют­но­му заліку.

Львівсь­ке об­ласне спор­тивне то­варист­во «Гарт» та Львівсь­ке об­ласне відділен­ня Коміте­ту з фізич­но­го ви­хован­ня та спор­ту Міністерс­тва освіти і на­уки Ук­раїни віта­ють Ок­са­ну Кли­ментіївну із на­горо­дою та ба­жаємо но­вих спор­тивних звер­шень!