Студенти коледжів Львівщини визначили кращих у туризміОд­но­час­но із ос­танніми дзво­ника­ми, які лу­нали у за­галь­но­освітніх нав­чаль­них зак­ла­дах Львівщи­ни, сту­ден­ти ко­леджів Львівщи­ни про­дов­жу­вали зма­гати­ся.

Так, у су­боту за­вер­ши­лась Спар­такіада об­ласті се­ред сту­дентів ви­щих нав­чаль­них зак­ладів І-ІІ рівнів ак­ре­дитації за 2016/2017 нав­чаль­ний рік, яка тра­дицій­но ор­ганізо­вуєть­ся Львівсь­ким об­ласним відділен­ням Коміте­ту з фізич­но­го ви­хован­ня та спор­ту Міністерс­тва освіти і на­уки Ук­раїни. Без­по­середньою ор­ганізацією і підго­тов­кою зма­гань зай­ма­лися фахівці відділен­ня Ми­хай­ло Цьона і Юрій Дьячек.

Ос­танній ета­пом бу­ли зма­ган­ня з ту­риз­му, які тра­дицій­но відбу­вались в лісо-пар­ковій зоні смт. Руд­но поб­ли­зу Ль­во­ва. Зма­ган­ня вклю­чали в се­бе 7 видів прог­ра­ми, а са­ме кон­курс ту­рис­тичної емб­ле­ми, кон­курс ту­рис­тичної пісні, по­долан­ня сму­ги пе­реш­код, кон­курс ку­харів, ме­тан­ня тенісно­го м’яча в кор­зи­ну, вста­нов­лення на­мету та зма­ган­ня ту­рис­тичних місте­чок. Пе­ремо­жець за­ходу виз­на­чав­ся за най­мен­шою су­мою наб­ра­них місць у всіх прог­ра­мах.

 У зма­галь­но­му про­цесі взя­ли участь 58 учас­ників. У підсум­ку, після нап­ру­женої бо­роть­би пе­ремож­ця­ми зма­гань з ре­зуль­та­том 18 балів ста­ла ко­ман­да Львівсь­ко­го ко­лед­жу транс­пор­тної інфраст­рук­ту­ри, дру­гими ста­ли сту­ден­ти Львівсь­ко­го ко­лед­жу інфо­комунікацій Національ­но­го універ­си­тету «Львівсь­ка політехніка», а брон­зові на­горо­ди здо­була ко­ман­да Львівсь­ко­го ко­лед­жу будівницт­ва, архітек­ту­ри та ди­зай­ну.

По за­вер­шенні за­ходу пе­реможців
і при­зерів зма­гань на­город­же­но гра­мота­ми.

Львівсь­ке об­ласне відділен­ня Коміте­ту з фізич­но­го ви­хован­ня та спор­ту МОН Ук­раїни