news 170 01aВже 17 груд­ня на та­тамі відбу­вати­муть­ся поєдин­ки зі спор­тивно­го ка­рате та ку­до. Близь­ко 200 спорт­сменів бо­роти­муть­ся за першість та де­монс­тру­вати­муть  різно­манітні стилі дво­бою. Зма­ган­ня відкриті для усіх віко­вих ка­тегорій та збе­руть учас­ників з різних ку­точків Ук­раїни.

Турнір про­водить Львівсь­ке об­ласне спор­тивне то­варист­во «Гарт» спіль­но з Уп­равлінням мо­лоді, сім’ї та спор­ту Львівсь­кої місь­кої ра­ди.

«За­нят­тя бойови­ми мис­тецт­ва­ми − це вип­ро­бову­ван­ня волі та ду­ху. Спорт­сме­ни та їх тре­нери вкла­да­ють все у відто­чен­ня май­стер­ності та піднят­тя ви­щого рівня. Ці зма­ган­ня є мож­ливістю для на­ших спорт­сменів, по­каза­ти ре­зуль­та­ти що­ден­них тре­нувань та волі до пе­ремо­ги. Зап­ро­шуємо всіх на Фес­ти­валь од­но­борств, на­соло­дитись не­пов­торни­ми дво­бо­ями та ціка­вими техніка­ми.»

Бог­дан Юх­ниць­кий,
Пре­зидент ЛОСТ «ГАРТ»

Зма­ган­ня відбу­вати­муть­ся ус­портив­но­му залі Львівсь­ко­го національ­но­го універ­си­тету ве­тери­нар­ної ме­дици­ни та біотех­но­логій імені С. З. Гжиць­ко­го, за ад­ре­сою вул. Пе­карсь­ка, 50

Ціка­вим фак­том за­ходу є те, що дані ви­ди спор­ту (мис­тецт­ва дво­бою) впер­ше суміща­ють­ся на Фес­ти­валі од­но­борств, оскіль­ки «ку­до» і «ка­рате» різнять­ся степінню кон­такту.

Сце­нар­ний план про­веден­ня за­ходу:
17.12.2016
  • 10:00 – по­чаток зма­гань
  • з 12:00 до 12:30 – па­рад відкрит­тя зма­гань
  • з 13:00 до 16:00 – про­дов­ження зма­гань
  • з 16:00 до 17:00 – по­чаток фіналь­них поєдинків
  • з 17:00 до 18:00 – на­город­ження пе­реможців та при­зерів зма­гань